Digitroll

Digitroll utvikler nettløsninger for bedrifter og organisasjoner.Vi utvikler webstratgier og er rådgiver for våre kunder på tekst og innhold.

Med hundrevis av aktive kunder er Digitroll en av de mest erfarne aktørene i Norge på publiseringsverktøy, intranettløsninger,ehandel og BankID. Vi er også en av ytterst få webleverandører som kan kalle seg et webbyrå.

Digitroll er et webbyrå som er godt lastet med teknisk kompetanse. Gjennom å servere kunden smarte publiseringsverktøy og avanserte nettbutikker ønsker vi å bistå kunden i å ta seg godt ut på nettet. Vår misjon er å få din nettside til å fremstå best mulig. Nettsiden din skal fungere - den skal nå og treffe mottakeren din; publikummet, klienten eller kunden din. Den skal være et ansikt utad, og den skal selge.

Vår webbyrå satsing de siste årene gjør Digitroll til en meget god rådgiver til bedrifter som ønsker en forankret strategi på sin websatsing.

Digitroll er også Microsoft Gullpartner.

Digitroll og BankID
Digitroll var en av de første i landet til å levere webapplikasjoner med BankID. Studentsamskipnader fra Tromsø til Oslo har i flere år brukt BankID til å signere tusenvis av husleiekontrakter i en webløsning utviklet av Digitroll - www.bankid.no/index.db2?id=4104.

Digitroll og morgendagen
Digitroll har solid økonomi og er for 5. året på rad trippel A ratet hos D&B.

Digitroll og referanser
Våre publiseringsverktøy har mange referanser. Våre nettbutikker har mange referanser. Vi har kunder som Jebsens Management, Bademiljø, Norgesgruppen, Sharifs Dekksenter, Sunkost, Grieg Seafood, Festspillene i Bergen, Godt Brød, Bergen Filharmoniske Orkester, Euronics med mange flere på vår lange kundeliste.

Kontaktinformasjon

www.digitroll.no/

Patrick Dahl
Daglig leder 

+47 55 27 30 40
+47 975 99 994

patrick@digitroll.no

Digitroll