Øh, hvorfor trenger jeg elektronisk signatur? Kulepenn, printer og scanner er jo like enkelt?
Elektronisk signatur gir flere og raskere avklaringer, svar, inngåelser og kontrakter. Og du trenger ikke gå omveier til printer, kulepenn, scanner og e-post. Dessuten trenger du ikke være i nærheten av noen av disse tingene. Signering kan gjøres på mobilen med BankID.  

Altså raskere vei til fullstendig avtale for deg og bedriften din. Og mye enklere for kundene.

Aha. Utrolig kult. Hvordan får jeg det i min bedrift?
Sannsynligvis har du muligheten til å prøve elektronisk signering med BankID allerede. Alle de største CRM-systemene og noen økonomisystemer støtter signering med BankID. Du må bare laste ned og installere signeringsmodulen.  

De første tusen signeringene er gratis hver måned - fram til 1. mai. 
 
Mega. Meeen... jeg vet ikke om mitt CRM-system er klart for dette?
Har du et av disse CRM- eller økonomi-systemene, er du allerede klar for elektronisk signering. Last ned signeringsmodulen og send kundene dine dokumenter til elektronisk signering i morgen.

Microsoft Dynamics CRM 365: Signicat Sign og Assently E-sign

PowerOffice: Signant PowerOffice

SuperOffice:  Keyforce Signere og Signicat Sign

Salesforce: Signicat Sign og Assently E-sign

Uni Økonomi: Signere.no

BANKID FOR ALLE BEDRIFTER
Spør system-administratoren din eller kontakt leverandøren din, så kommer dere i gang med elektronisk signering med BankID. Eller hør med oss i BankID Norge først. Vi lover å hjelpe deg nesten like effektivt og kjapt som en elektronisk signering.

Kostnaden oppveies av markedseffekten av å tilby digital signering. Vi leder an i utviklingen - alt som kan digitaliseres vil bli digitalisert.

Anders Brunland, OBOS

Med BankID har 3,6 millioner nordmenn ikke bare fått enkel og sikker tilgang til nettbanken, men også muligheten til å identifisere seg og signere kontrakter og avtaler. Over 1 million bruker BankID på mobil, som gjør det enkelt å identifisere seg uten kodebrikke.

VIL DU VITE MER OM BANKID TIL DIN BEDRIFT?

Eller kontakt en av våre partnere