BankID AML

BankID AML gjør jobben enklere for bedrifter som er rapporteringspliktige etter hvitvaskingsloven.

Bedrifter med rapporteringsplikt har fått skjerpede krav om å gjennomføre kundekontroller som skal forhindre hvitvasking og terrorfinansiering. BankID AML gir bedriften tilgang på informasjonen som kreves for å gjøre en god kundekontroll. 

Med BankID AML kan du:

  • Legitimere kunden digitalt med BankID
  • Innhente informasjon som er nødvendig for kundekontroll av privatkunder, med Enkeltsøk person, inkludert søk mot PEP- og sanksjonslister
  • Innhente informasjon som er nødvendig for kundekontroll av bedriftskunder, med en kombinasjon av bruk av verktøyene Enkeltsøk person og Enkeltsøk organisasjon, inkludert søk på reelle rettighetshavere.
  • Oppdage endringer som påvirker kundeforholdet etter at det er innledet.

 

BankID AML er en API-tjeneste som gjør at bedriften kan hente resultatene rett inn i sitt eget system.

Ta en kikk på dokumentasjon og  priser.


Les gjerne mer om hva BankID AML inneholder og hvordan komme i gang.

Frittstående løsning

Få BankID AML gjennom en ferdig portal som tilbyr legitimering, signering og innhenting av nødvendige opplysninger for kundekontroll. Se Kundesjekk.no, Verified, Signant, Saumfare og Visena.

Bransjesystemer

Sjekk om BankID AML er tilgjengelig i systemet dere allerede bruker! Disse har BankID AML: VisenaVitecECIT, og Avant IT.

Direkte integrasjon

Det er mulig å integrere direkte mot vårt API eller ferdig grensesnitt i eksisterende arbeidsprosesser. Se dokumentasjon.