Eksempler på bruksområder

Nettbutikk

Bedre brukeropplevelse med BankID
Smarte nettbutikker lar kundene inngå finansieringsavtaler på nett, enkelt og sikkert med BankID. Enklere for kunden, enklere for bedriften. Du er også trygg på hvem kunden er.

Eiendom

Helt sikker budgivning med BankID
Smarte eiendomsmeglere gjør budrunden enkel og effektiv ved å la kjøpere gjennomføre budrunden med BankID. Enkelt, sikkert og juridisk bindende.

Bilhandel

Tryggere kjøpsavtaler med BankID
Smarte bilselgere bruker BankID. Og smarte bilkjøpere er trygge når handelen gjenomføres med BankID. Trygt, sikkert og juridisk bindende.

Medlemsorganisasjoner

Bedre dialog med BankID
Organisasjoner og klubber bruker BankID og BankID på mobil for å registrere nye medlemmer og sikker inloggning på lukkede sider. Det sparer både tid og ressurser.

Strøm

Ny strøm på dagen med BankID
Med BankID kan du la kundene bytte til ditt strømselskap enkelt, sikkert og helt uten papirer eller fysiske signaturer. Enklere blir det ikke.

Telekom

Enklere og tryggere med BankID
Stadigt flere bytter teleoperatør på nett. Enkelt for kunden, rimeligere for operatørene. Med BankID eller BankID på mobil i bestillingsløpet, er det heler ingen tvil om identiteten til kunden.

Offentlig

Gjør det enklere med BankID
Med BankID og BankID på mobil henter og sender du enkelt dokumenter hos offentlige etater. Med BankID har du også tilgang til dokumenter på høyeste sikkerhetsnivå.

Bank og forsikring

Enkelt og sikkert med BankID
Bankene har utviklet BankID og bruker BankID aktivt for å forenkle hverdagen for sine kunder. Både gjennom identifisering, inngåelse av låneavtaler, fondskjøp og sikker levering av dokumentasjon.

Din bedrift!

Gjør ting enklere, rimeligere og raskere

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å se muligheter for deg og din bedrift.