Eksempler på bruksområder

Delingsøkonomi

Deling er gøy! Med det er kjekt å vite med hvem.
La brukerne av delingstjenestene identifisere seg med BankID. Da setter man en stopper for troll og falske identiteter, og man kan være tryggere på at handler og avtaler går greit.

Nettbutikk

Bedre brukeropplevelse med BankID
Smarte nettbutikker lar kundene inngå finansieringsavtaler på nett, enkelt og sikkert med BankID. Enklere for kunden, enklere for bedriften. Du er også trygg på hvem kunden er.

Eiendom

Helt sikker budgivning med BankID
Smarte eiendomsmeglere gjør budrunden enkel og effektiv ved å la kjøpere gjennomføre budrunden med BankID. Enkelt, sikkert og juridisk bindende.

Bilhandel

Tryggere kjøpsavtaler med BankID
Smarte bilselgere bruker BankID. Og smarte bilkjøpere er trygge når handelen gjenomføres med BankID. Trygt, sikkert og juridisk bindende.

Medlemsorganisasjoner

Bedre dialog med BankID
Organisasjoner og klubber bruker BankID og BankID på mobil for å registrere nye medlemmer og sikker inloggning på lukkede sider. Det sparer både tid og ressurser.

Offentlig

Gjør det enklere med BankID
Med BankID og BankID på mobil henter og sender du enkelt dokumenter hos offentlige etater. Med BankID har du også tilgang til dokumenter på høyeste sikkerhetsnivå.

Bank og forsikring

Enkelt og sikkert med BankID
Bankene har utviklet BankID og bruker BankID aktivt for å forenkle hverdagen for sine kunder. Både gjennom identifisering, inngåelse av låneavtaler, fondskjøp og sikker levering av dokumentasjon.

Din bedrift!

Gjør ting enklere, rimeligere og raskere

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å se muligheter for deg og din bedrift.