BankID-partnere

Vi er stolte av å presentere våre BankID-partnere. Vi har både forhandlere og formidlere som kan hjelpe deg med å nå dine strategiske mål rundt digitalisering og en enklere hverdag. 

Våre partnere har i tillegg til inngående BankID-kompetanse også komplementerende produkter og tjenester for deg som kunde. Dette kan dreie seg om rådgivning, spesifikke bransjeløsninger, tilleggsmoduler, skreddersøm, API-er, standardiserte apper og mer.

Enten du trenger bistand til å implementere, optimalisere arbeidsprosessene, integrere med andre systemer, utvide løsningen med komplementerende funksjonalitet eller få gjennomført et prosjekt, er våre partnere mer enn villige til å bistå deg med dette.

Forhandlere:

Criipto

Criipto tilbyr BankID som en tjeneste. Implementeringen tar alt fra noen timer til en dags arbeid. Du har selv full kontroll gjennom Criiptos enkle webgrensesnitt, hvor du også kan følge med på antall og fordeling av transaksjoner. Med flere kunder fra blant annet forsikringsbransjen og et kompetent team av konsulenter, står Criipto klar til å hjelpe deg og din bedrift godt i gang med både BankID og andre nordiske e-ID-er.
Besøk nettsiden eller send e-post: bankid@criipto.com

Signicat

Signicat, Europas ledende leverandør av elektronisk identitet og elektroniske signaturer, tilbyr sikre og effektive identitetsløsninger for en pålitelig digital verden. Selskapet, etablert i 2007, er i dag den klart største leverandøren av BankID i Norge og tilbyr både signering og autentisering med BankID og BankID på mobil. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å levere tidsbesparende og brukervennlige digitale tillitsløsninger til sine sluttkunder med både BankID og andre nordiske e-ID-er. Signicats løsninger blir brukt av bank- og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, offentlige etater, store selskaper samt små og mellomstore bedrifter. Signicat tilbyr inrullering med identitetsverifikasjonbrukerautentisering og elektronisk signering.
Besøk nettsiden, se tekniske sider med dokumentasjon eller kontakt Signicat

 

Nets

Gjennom mer enn 20 år har Nets hjulpet bedrifter i det nordiske markedet med eID-løsninger. Selskapet jobber med BankID for store og mindre kunder i en rekke bransjer.
Besøk nettside eller send e-post: bankid@nets.eu

 

Assently

Assently tilbyr løsninger for elektroniske underskrifter og identitet. Webportal, nøkkelferdige løsninger for integrasjoner samt et REST-API for dypere integrasjoner. Gjennom deres federerte identitetstjeneste kan dere kombinere flere lands nasjonale e-legitimasjoner.
Besøk nettsiden eller send e-post: info@assently.com

 

Entersekt

Entersekt is a leading provider of strong device identity and customer authentication software. Financial institutions across the globe rely on its multi-patented technology to communicate with their clients securely, protect them from fraud, irrespective of the channel or device in use. Clients have credited the Entersekt Secure Platform with helping to drive adoption, deepen engagement, and open opportunities for growth, all while meeting their compliance obligations with confidence.

Visit www.entersekt.com or send an email to info@entersekt.com

 

Intility 

Intility leverer BankID som en tjeneste til alle selskaper på Intility-plattformen. Tjenesten leveres med 24/7 support og hendelseshåndtering. All nødvendig infrastruktur, applikasjoner og sertifikater. BankID som en tjeneste er tilgjengelig via API-er. Løsningen er også ferdig integrert med Intility Active Directory for entreprise tilgangs- og rettighetsstyring til selskapets data og tjenester.
Besøk nettsiden eller send e-post: info@intility.no

 

New Technology Consulting

New Technology Consulting AS er et IT-selskap som tilbyr en skybasert lisens saas-løsning for helautomatisering av administrasjonen til små og store bedrifter og organisasjoner. De ble etablert i 1996, har spesialistkompetanse innen forsikring, og tilbyr en tilpasset saas-løsning til denne bransjen. De tilbyr BankID som en del av sin saas-løsning og som en individuell tjeneste. 
Besøk nettsiden www.intc.no eller send e-post: ht@intc.no

 

Oneflow

Oneflow er en komplett kontraktsplattform som håndterer kontrakter fra opprettelse til e-signering og lagring. Vi har lagt PDF-er bak oss og bruker HTML til å skape grunnlaget for en interaktiv brukeropplevelse, prosseserbare data og automatisering. Dette gjør det enkelt å blant annet samarbeide direkte i kontrakter og integrere datafelter med ditt CRM, samtidig som du har full kontroll på dataene dine.
Besøk nettside eller send e-post: sales@oneflow.com

 

Scrive

Scrive har vært ledende kraft i digitaliseringen av Norden siden oppstarten i 2010, med innovative løsninger for automatisering av avtaleprosesser med e-signering og eID. Scrive var blant annet den første til å benytte blockchain-teknologi til å sikre dokumentintegriteten når avtaler inngås digitalt. I dag betror mer enn 6000 selskaper i over 50 land Scrive ansvaret med sikre avtalene og onboardingen til deres kunder, partnere og ansatte. Hovedkvarteret til Scrive ligger i Stockholm og er et selskap i vekst med mer enn 200 ansatte og backing fra Vitruvian Partners.
Besøk nettsiden

 

Signant.no

Signant tilbyr en tjeneste for utveksling og signering av elektroniske dokumenter. Her kan man lage integrasjoner for signering med BankID fra egen nettside eller gjennom Signants portal. Signant tilbyr også autentisering med BankID.  Se mer om Autentisering - Signering - Signeringsportal fra Signant.
Besøk nettsiden eller send e-post: salg@signant.com

 

TietoEVRY

TietoEvry har jobbet tett med BankID og norske banker siden 2003. I tillegg til tjenester for bank og finans, tilbyr TietoEvry også løsninger og applikasjoner for autentisering og signering med BankID. 
Besøk nettsiden eller send e-post: karstein.eikas@tietoevry.com

 

Verified

Verified leverer elektronisk kundekontroll, identifisering og signering for både store og små bedrifter i hele Skandinavia. Våre løsninger er bygget med et åpent API og er tett integrert med våre partnere, f.eks. BankID. I tillegg integrerer vi med mange bransjesystemer, CRM etc. Vi har alt fra support og utvikling til salg lokalt i Norge og står klare til å hjelpe deg.
Besøk nettsiden eller send e-post: bankid@verified.no eller ring 465 00 545.

 

Visena

Visena tilbyr et komplett verktøy for samhandling på nett. De spesialiserer seg på alle som lever av tiden sin, og har kunder innenfor regnskap, revisjon, rådgivning, advokater, etc. Systemet har en ferdig integrasjon opp mot BankID og AML-apiet fra BankID, og dekker alt fra CRM og timeføring frem til faktura.
Besøk nettsiden eller send e-post: salg@visena.com

Zignsec

Zignsec er en identitetstjeneste-leverandør som tilbyr selgere online-tjenester for å verifisere den sanne identiteten til kundene. Zignsec opererer over hele Europa og har et spesielt fokus på regulert virksomhet som er bundet av AML og lignende regulering. De tilbyr en rekke forskjellige verktøy for å identifisere kunder, inkludert BankID, skanning av pass, ID-kort og førerkort, avanserte registertjenester og mange flere. Alt for å hjelpe automatisere registre og KYC-strømmer.
Besøk nettsiden eller send e-post: sales@zignsec.com

 

Xenit

Xenit leverer sikre digitale tjenester og utfordrer og veileder bedrifter til et høyere digitaliseringsnivå. Xenit er spesialister på skytjenester og IT-sikkerhet. Hovedkontoret er i Gøteborg, og selskapet har kunder over hele Norden. Selskapet har siden oppstarten i 2009 drevet med overskudd. Besøk nettsiden til Xenit

 

IDkollen

For å kunna etterleve GDPR-krav på identifisering og samtidig kunne levere en smidig kundepplevelse, må bedrifter med sikkerhet vite hvem de kommuniserer med. IDkollen tilbyr tjenester som gjør at bedrifter enkelt kan verifisere kundenes identitet på telefon med BankID. Ingen integrasjoner kreves. Besøk nettsiden idkollen.se eller send e-post: info@idkollen.se

 

Formidlere:

Sopra Steria

Sopra Steria leverer en rekke digitaliserings- og moderniseringsprogram for offentlig og privat sektor. Sopra Steria er involvert i PKI-baserte prosjekter og har erfaring med autentisering og signering på tvers av organisasjoner og virksomheter, samt kan vise til spisskompetanse innen leveranser og rådgivning med bruk av BankID, ID-porten og Altinn. Sopra Steria har lang erfaring med drift, integrasjon og utvikling av betalingsløsninger i Norge, for blant annet banker, betalingsleverandører og Vipps.
Besøk nettside

Kantega

Kantega har stor bredde i kompetanse, interesser og personligheter. Selskapet gjør oppdrag for BankID og deres kunder relatert til implementasjon, integrasjon, utvikling og rådgivning. Kantega tilbyr også kurs relatert til implementering av BankID.
Besøk nettside

Knowit

Knowit hjelper deg fra kartlegging til implementering. Selskapet er spesialister på applikasjonsutvikling, applikasjonsforvaltning og på integrasjon. I tillegg har de gjennomført flere av Norges største satsninger på mobile plattformer.
Besøk nettside

Andre partnere:


Posten Signering

Posten Signering er en komplett signeringstjeneste som gjør det mulig å opprette signeringsoppdrag, innhente signaturer og lagre avtaler i de kanalene som gjør prosessen enklest mulig for akkurat din bedrift og din motpart. Løsningen tilbys som felleskomponent fra Digdir til alle offentlige virksomheter, og til alle private virksomheter direkte av Posten.
Besøk nettside