BankID-partnere

Vi er stolte av å presentere våre BankID-partnere. Vi har både forhandlere og formidlere som kan hjelpe deg med å nå dine strategiske mål rundt digitalisering og en enklere hverdag. 

Våre partnere har i tillegg til inngående BankID-kompetanse også komplementerende produkter og tjenester for deg som kunde. Dette kan dreie seg om rådgivning, spesifikke bransjeløsninger, tilleggsmoduler, skreddersøm, API-er, standardiserte apper og mer. 

Enten du trenger bistand til å implementere, optimalisere arbeidsprosessene, integrere med andre systemer, utvide løsningen med komplementerende funksjonalitet eller få gjennomført et prosjekt, er våre partnere mer enn villige til å bistå deg med dette.

Forhandlere:

Ambita

Ambita er spesialist på eiendomsinformasjon. Selskapet tilbyr digital identifikasjon og signering av dokumenter knyttet til kjøp og salg av eiendom ved hjelp av BankID. 
Besøk nettside  eller send e-post: support@ambita.com

Assently

Assently tilbyr løsninger for elektroniske underskrifter og identitet. Webportal, nøkkelferdige løsninger for integrasjoner samt et REST-API for dypere integrasjoner. Gjennom deres federerte identitetstjeneste kan dere kombinere flere lands nasjonale e-legitimasjoner.
Besøk nettside eller send e-post: info@assently.com

Criipto

Criipto tilbyr BankID som en tjeneste. Implementeringen tar alt fra noen timer til en dags arbeid. Du har selv full kontroll gjennom Criiptos enkle webgrensesnitt, hvor du også kan følge med på antall og fordeling av transaksjoner. Med flere kunder fra blant annet forsikringsbransjen og et kompetent team av konsulenter, står Criipto klar til å hjelpe deg og din bedrift godt i gang med både BankID og andre nordiske e-ID-er.
Besøk nettside eller send e-post: bankid@criipto.com

Csign

CSign er en digitaliseringsplattform for å digitalisere og automatisere prosesser i bedriftene, med spesielt fokus på eSignatur-løsninger. CSign tilbyr BankID og BankID AML som en tjeneste via GII. GII er en digital ID-hub bygget på OIDC-standarden. Med Gll får du tilgang på digitale IDer og datakilder fra mange land (adresse, PEP og sanksjonslister).
Besøk nettside eller send e-post: info@csign.se

EVRY

Evry har jobbet tett med BankID og norske banker siden 2003. I tillegg til tjenester for bank og finans, tilbyr Evry også løsninger og applikasjoner for autentisering og signering med BankID. 
Besøk nettside eller send e-post: karstein.eikas@evry.com


Idfy 

Idfy tilbyr REST-APIer som forenkler integrasjon av digital personidentifisering og signering i nettside, app og fagsystem. Selskapet fører BankID, Buypass, svensk BankID, dansk NemID og finsk Tupas. IDFY har også en frittstående portal for dokument- og skjemasignering.
Besøk nettside eller send e-post: salg@idfy.no


Intility 

Intility leverer BankID som en tjeneste til alle selskaper på Intility-plattformen. Tjenesten leveres med 24/7 support og hendelseshåndtering. All nødvendig infrastruktur, applikasjoner og sertifikater. BankID som en tjeneste er tilgjengelig via API-er. Løsningen er også ferdig integrert med Intility Active Directory for entreprise tilgangs- og rettighetsstyring til selskapets data og tjenester.
Besøk nettside eller send e-post: info@intility.no

Moo Gruppen

Moo Gruppen arbeider med ledende aktører i Eiendomsbransjen samt bankaktører i det nordiske markedet og har erfaring med autentisering og signering via BankID. Selskapet består av ansatte med lang erfaring innen integrasjon, rådgivning, design og utvikling. Vi drifter og vedlikeholder tekniske løsninger og kan tilby forretningsutvikling i prosessen. Våre kunder har gjerne komplekse ønsker og krav til høy kvalitet. Våre løsninger er utviklet for å konvertere med basis i god UI/UX-design for å sikre gode kundereiser.
Besøk nettside www.Moogruppen.no eller send e-post for å booke et møte: post@moogruppen.no 

NETS

Gjennom mer enn 20 år har Nets hjulpet bedrifter i det nordiske markedet med eID-løsninger. Selskapet jobber med BankID for store og mindre kunder i en rekke bransjer.
Besøk nettside eller send e-post: bankid@nets.eu

 

Signant.no

Signant tilbyr en tjeneste for utveksling og signering av elektroniske dokumenter. Her kan man lage integrasjoner for signering med BankID fra egen nettside eller gjennom Signants portal. Signant tilbyr også autentisering med BankID.  Se mer om Autentisering - Signering - Signeringsportal fra Signant.
Besøk nettside eller send e-post: salg@signant.com

 

Signicat

Signicat er et ledende europeisk selskap innen elektronisk identitetshåndtering og signatur. Signicat har innført BankID for en rekke virksomheter i Norge, både private og offentlige.
Besøk nettside eller send e-post: bankid@signicat.com

 

 

Systor Vest 

Selskapet har hovedkontor i Stavanger og har kunder over hele landet. Integrasjon og mobilteknologi har vært en rød tråd siden 2000, med fokus på kompetanse og stabilitet. Tilbyr både API og implementasjon.
Besøk nettside eller send e-post: post@systorvest.no

Verified

Verified leverer en enkel og trygg tjeneste for digital avtalesignering med BankID for en rekke bransjer. Verified kan benyttes webbasert eller integrert mot bedriftens CRM-system.
Besøk nettside eller send e-post: bankid@verified.no

 

WTW

WTW leverer brukervennlige mobile løsninger for billett og betaling og har utviklet og drifter HelseRespons, en løsning for dialog mellom pasienter og mer enn 800 legekontorer.
Besøk nettside eller send e-post: christian.thomassen@wtw.no

 

Zignsec

Zignsec er en identitetstjeneste-leverandør som tilbyr selgere online-tjenester for å verifisere den sanne identiteten til kundene. Zignsec opererer over hele Europa og har et spesielt fokus på regulert virksomhet som er bundet av AML og lignende regulering. De tilbyr en rekke forskjellige verktøy for å identifisere kunder, inkludert BankID, skanning av pass, ID-kort og førerkort, avanserte registertjenester og mange flere. Alt for å hjelpe automatisere registre og KYC-strømmer.
Besøk nettside eller send e-post: sales@zignsec.com

 

Formidlere:

Sopra Steria

Sopra Steria leverer en rekke digitaliserings- og moderniseringsprogram for offentlig og privat sektor. Sopra Steria er involvert i PKI-baserte prosjekter og har erfaring med autentisering og signering på tvers av organisasjoner og virksomheter, samt kan vise til spisskompetanse innen leveranser og rådgivning med bruk av BankID, ID-porten og Altinn. Sopra Steria har lang erfaring med drift, integrasjon og utvikling av betalingsløsninger i Norge, for blant annet banker, betalingsleverandører og Vipps.
Besøk nettside

Digitroll

Digitroll har designet og utviklet nettløsninger for selskaper i og utenfor Norge siden 1990-tallet og er i dag blant landets ledende kommunikasjonshus. Selskapet leverer både hyllevare og skreddersøm.
Besøk nettside

ITverket

ITverket er et norsk IT-konsulentselskap som bistår store og små behov, innen offentlig- og privat sektor, med gjennomføring av prosjekter enten som en del av kundens utviklingsteam eller ved å ta ansvar for hele prosjektleveransen.
Besøk nettside

Kantega

Kantega har stor bredde i kompetanse, interesser og personligheter. Selskapet gjør oppdrag for BankID og deres kunder relatert til implementasjon, integrasjon, utvikling og rådgivning. Kantega tilbyr også kurs relatert til implementering av BankID.
Besøk nettside

Knowit

Knowit hjelper deg fra kartlegging til implementering. Selskapet er spesialister på applikasjonsutvikling, applikasjonsforvaltning og på integrasjon. I tillegg har de gjennomført flere av Norges største satsninger på mobile plattformer.
Besøk nettside

Andre partnere:


Posten Signering

Posten Signering er en komplett signeringstjeneste som gjør det mulig å opprette signeringsoppdrag, innhente signaturer og lagre avtaler i de kanalene som gjør prosessen enklest mulig for akkurat din bedrift og din motpart. Løsningen tilbys som felleskomponent fra Difi til alle offentlige virksomheter, og til alle private virksomheter direkte av Posten.
Besøk nettside