BankID-partnere

Vi er stolte av å presentere våre BankID-partnere. Vi har både forhandlere og formidlere som kan hjelpe deg med å nå dine strategiske mål rundt digitalisering og en enklere hverdag. 

Våre partnere har i tillegg til inngående BankID-kompetanse også komplementerende produkter og tjenester for deg som kunde. Dette kan dreie seg om rådgivning, spesifikke bransjeløsninger, tilleggsmoduler, skreddersøm, API-er, standardiserte apper og mer.

Enten du trenger bistand til å implementere, optimalisere arbeidsprosessene, integrere med andre systemer, utvide løsningen med komplementerende funksjonalitet eller få gjennomført et prosjekt, er våre partnere mer enn villige til å bistå deg med dette.

Forhandlere:

Ambita

Ambita er spesialist på eiendomsinformasjon. Selskapet tilbyr digital identifikasjon og signering av dokumenter knyttet til kjøp og salg av eiendom ved hjelp av BankID. 
Besøk nettside  eller send e-post: support@ambita.com

Assently

Assently tilbyr løsninger for elektroniske underskrifter og identitet. Webportal, nøkkelferdige løsninger for integrasjoner samt et REST-API for dypere integrasjoner. Gjennom deres federerte identitetstjeneste kan dere kombinere flere lands nasjonale e-legitimasjoner.
Besøk nettsiden eller send e-post: info@assently.com

Criipto

Criipto tilbyr BankID som en tjeneste. Implementeringen tar alt fra noen timer til en dags arbeid. Du har selv full kontroll gjennom Criiptos enkle webgrensesnitt, hvor du også kan følge med på antall og fordeling av transaksjoner. Med flere kunder fra blant annet forsikringsbransjen og et kompetent team av konsulenter, står Criipto klar til å hjelpe deg og din bedrift godt i gang med både BankID og andre nordiske e-ID-er.
Besøk nettsiden eller send e-post: bankid@criipto.com

 

Entersekt

Entersekt is a leading provider of strong device identity and customer authentication software. Financial institutions across the globe rely on its multi-patented technology to communicate with their clients securely, protect them from fraud, irrespective of the channel or device in use. Clients have credited the Entersekt Secure Platform with helping to drive adoption, deepen engagement, and open opportunities for growth, all while meeting their compliance obligations with confidence.

Visit www.entersekt.com or send an email to info@entersekt.com

 

Intility 

Intility leverer BankID som en tjeneste til alle selskaper på Intility-plattformen. Tjenesten leveres med 24/7 support og hendelseshåndtering. All nødvendig infrastruktur, applikasjoner og sertifikater. BankID som en tjeneste er tilgjengelig via API-er. Løsningen er også ferdig integrert med Intility Active Directory for entreprise tilgangs- og rettighetsstyring til selskapets data og tjenester.
Besøk nettsiden eller send e-post: info@intility.no

Moo Gruppen

Moo Gruppen arbeider med ledende aktører i Eiendomsbransjen samt bankaktører i det nordiske markedet og har erfaring med autentisering og signering via BankID. Selskapet består av ansatte med lang erfaring innen integrasjon, rådgivning, design og utvikling. Vi drifter og vedlikeholder tekniske løsninger og kan tilby forretningsutvikling i prosessen. Våre kunder har gjerne komplekse ønsker og krav til høy kvalitet. Våre løsninger er utviklet for å konvertere med basis i god UI/UX-design for å sikre gode kundereiser.
Besøk nettsiden www.Moogruppen.no eller send e-post: post@moogruppen.no 

New Technology Consulting

New Technology Consulting AS er et IT-selskap som tilbyr en skybasert lisens saas-løsning for helautomatisering av administrasjonen til små og store bedrifter og organisasjoner. De ble etablert i 1996, har spesialistkompetanse innen forsikring, og tilbyr en tilpasset saas-løsning til denne bransjen. De tilbyr BankID som en del av sin saas-løsning og som en individuell tjeneste. 
Besøk nettsiden www.intc.no eller send e-post: ht@intc.no

NETS

Gjennom mer enn 20 år har Nets hjulpet bedrifter i det nordiske markedet med eID-løsninger. Selskapet jobber med BankID for store og mindre kunder i en rekke bransjer.
Besøk nettside eller send e-post: bankid@nets.eu

Scrive

Scrive har vært ledende kraft i digitaliseringen av Norden siden oppstarten i 2010, med innovative løsninger for automatisering av avtaleprosesser med e-signering og eID. Scrive var blant annet den første til å benytte blockchain-teknologi til å sikre dokumentintegriteten når avtaler inngås digitalt. I dag betror mer enn 6000 selskaper i over 50 land Scrive ansvaret med sikre avtalene og onboardingen til deres kunder, partnere og ansatte. Hovedkvarteret til Scrive ligger i Stockholm og er et selskap i vekst med mer enn 200 ansatte og backing fra Vitruvian Partners.
Besøk nettsiden

 

Signant.no

Signant tilbyr en tjeneste for utveksling og signering av elektroniske dokumenter. Her kan man lage integrasjoner for signering med BankID fra egen nettside eller gjennom Signants portal. Signant tilbyr også autentisering med BankID.  Se mer om Autentisering - Signering - Signeringsportal fra Signant.
Besøk nettsiden eller send e-post: salg@signant.com


Signicat

Signicat, Europas ledende leverandør av elektronisk identitet og elektroniske signaturer, tilbyr sikre og effektive identitetsløsninger for en pålitelig digital verden. Selskapet, etablert i 2007, er i dag den klart største leverandøren av BankID i Norge og tilbyr både signering og autentisering med BankID og BankID på mobil. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å levere tidsbesparende og brukervennlige digitale tillitsløsninger til sine sluttkunder med både BankID og andre nordiske e-ID-er. Signicats løsninger blir brukt av bank- og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, offentlige etater, store selskaper samt små og mellomstore bedrifter. Signicat tilbyr inrullering med identitetsverifikasjon, brukerautentisering og elektronisk signering.
Besøk nettsiden, se tekniske sider med dokumentasjon eller kontakt Signicat

 

Systor Vest 

Selskapet har hovedkontor i Stavanger og har kunder over hele landet. Integrasjon og mobilteknologi har vært en rød tråd siden 2000, med fokus på kompetanse og stabilitet. Tilbyr både API og implementasjon.
Besøk nettsiden eller send e-post: post@systorvest.no

TietoEVRY

TietoEvry har jobbet tett med BankID og norske banker siden 2003. I tillegg til tjenester for bank og finans, tilbyr TietoEvry også løsninger og applikasjoner for autentisering og signering med BankID. 
Besøk nettsiden eller send e-post: karstein.eikas@tietoevry.com

Verified

Verified leverer en enkel og trygg tjeneste for digital avtalesignering med BankID for en rekke bransjer. Verified kan benyttes webbasert eller integrert mot bedriftens CRM-system.
Besøk nettsiden eller send e-post: bankid@verified.no

 

Zignsec

Zignsec er en identitetstjeneste-leverandør som tilbyr selgere online-tjenester for å verifisere den sanne identiteten til kundene. Zignsec opererer over hele Europa og har et spesielt fokus på regulert virksomhet som er bundet av AML og lignende regulering. De tilbyr en rekke forskjellige verktøy for å identifisere kunder, inkludert BankID, skanning av pass, ID-kort og førerkort, avanserte registertjenester og mange flere. Alt for å hjelpe automatisere registre og KYC-strømmer.
Besøk nettsiden eller send e-post: sales@zignsec.com

 

Xenit

Xenit leverer sikre digitale tjenester og utfordrer og veileder bedrifter til et høyere digitaliseringsnivå. Xenit er spesialister på skytjenester og IT-sikkerhet. Hovedkontoret er i Gøteborg, og selskapet har kunder over hele Norden. Selskapet har siden oppstarten i 2009 drevet med overskudd.

Besøk nettsiden til Xenit

 

IDkollen

For å kunna etterleve GDPR-krav på identifisering og samtidig kunne levere en smidig kundepplevelse, må bedrifter med sikkerhet vite hvem de kommuniserer med. IDkollen tilbyr tjenester som gjør at bedrifter enkelt kan verifisere kundenes identitet på telefon med BankID. Ingen integrasjoner kreves.

Besøk nettsiden idkollen.se eller send e-post: info@idkollen.se

 

Formidlere:

Sopra Steria

Sopra Steria leverer en rekke digitaliserings- og moderniseringsprogram for offentlig og privat sektor. Sopra Steria er involvert i PKI-baserte prosjekter og har erfaring med autentisering og signering på tvers av organisasjoner og virksomheter, samt kan vise til spisskompetanse innen leveranser og rådgivning med bruk av BankID, ID-porten og Altinn. Sopra Steria har lang erfaring med drift, integrasjon og utvikling av betalingsløsninger i Norge, for blant annet banker, betalingsleverandører og Vipps.
Besøk nettside

 

ITverket

ITverket er et norsk IT-konsulentselskap som bistår store og små behov, innen offentlig- og privat sektor, med gjennomføring av prosjekter enten som en del av kundens utviklingsteam eller ved å ta ansvar for hele prosjektleveransen.
Besøk nettside

Kantega

Kantega har stor bredde i kompetanse, interesser og personligheter. Selskapet gjør oppdrag for BankID og deres kunder relatert til implementasjon, integrasjon, utvikling og rådgivning. Kantega tilbyr også kurs relatert til implementering av BankID.
Besøk nettside

Knowit

Knowit hjelper deg fra kartlegging til implementering. Selskapet er spesialister på applikasjonsutvikling, applikasjonsforvaltning og på integrasjon. I tillegg har de gjennomført flere av Norges største satsninger på mobile plattformer.
Besøk nettside

Andre partnere:


Posten Signering

Posten Signering er en komplett signeringstjeneste som gjør det mulig å opprette signeringsoppdrag, innhente signaturer og lagre avtaler i de kanalene som gjør prosessen enklest mulig for akkurat din bedrift og din motpart. Løsningen tilbys som felleskomponent fra Difi til alle offentlige virksomheter, og til alle private virksomheter direkte av Posten.
Besøk nettside