For FINN.no er det viktig å tilby brukerne en trygg markedsplass. BankID bidrar til å skape et tryggere FINN.

FINN.no besøkes av nesten 1,9 millioner personer hver uke, og er Norges største markedsplass. Høsten 2015 tok Finn.no i bruk BankID for å la brukerne verifisere sin identitet, og etter få måneder har 400.000 blitt verifiserte brukere ved hjelp av BankID og BankID på mobil.

- Verifisering gir oss økt trygghet: Vi vet med 100% sikkerhet hvem brukerne er. I valg av verifiseringsløsning var målet et verktøy som er utbredt, enkelt å bruke og lett tilgjengelig. Sist men ikke minst måtte det fungere sømløst på mobil. 66 prosent av trafikken på FINN går via mobile kanaler, og all vår utvikling og innovasjon er “mobile first”.

Christopher Ringvold, produktdirektør for Torget og Småjobber i FINN.no.

I 2015 ble det lagt ut 5,4 millioner privatannonser på FINN torget. 9 av 10 av disse annonsene var for varer til salgs. I tillegg til å være enkel, effektiv og engasjerende, har FINN et sterkt fokus på at tjenesten skal være trygg å bruke.

- At både kjøper og selger har tillit til FINN er svært viktig for oss. Et helt sentralt aspekt er at brukerne kan være trygge på hverandres identitet. Det er en svært liten andel av handlene det er problemer med, men vi tar problemstillingen svært alvorlig.

Christopher Ringvold, produktdirektør for Torget og Småjobber i FINN.no.