Digipost har opplevd at innlogging med BankID på mobil er tredoblet det siste året. Bedre tilgjengelighet og brukervennlighet gir flere og mer fornøyde brukere.

Med BankID på mobil kan du hente posten i Digipost, helt uten kodebrikke eller lignende dingser. Digipost er gratis for alle over 15 år, og over 1 million nordmenn er allerede brukere.

- For oss har det å ta i bruk nye og brukervennlige digitale løsninger vært et helt rasjonelt økonomisk valg. Økt brukervennlighet gir færre henvendelser og større tilfredshet hos kundene. Å åpne for innlogging med BankID på mobil var derfor et helt naturlig valg for oss.

Martin Koksrud Bekkelund, direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten.

Digipost var tidlig ute med å åpne opp for innlogging med både BankID og BankID på mobil.

- Det betyr at også brev med høyeste sikkerhetsnivå, som prøvesvar fra sykehusene, brev fra NAV og annen fortrolig korrespondanse kan leses i Digipost, dersom man logger inn med BankID eller BankID på mobil, sier Bekkelund.

Med fleksibiliteten og tilgjengeligheten til BankID på mobil kan man logge på Digipost og lese alle typer brev - enten man er hjemme, på bussen eller i syden. Sikkerheten er lagret i SIM-kortet og man er helt uavhengig av kodebrikker og kodekort.

Samtlige 275.000 innbyggere i Bergen kommune har tilgang til all sin offentlige korrespondanse gjennom Digipost, over 2500 bedrifter bruker tjenesten og hele offentlig sektor står for tur med en ambisjon om å sende all korrespondanse elektronisk.


Se hva andre gjør med BankID

Obos Mindre styr for styrene

Signering med BankID gir enklere hverdag for 1500 borettslagsstyrer, og tid og penger spart for OBOS.

Les saken
Digipost Få posten rett på mobilen

Digipost har opplevd at innlogging med BankID på mobil er tredoblet det siste året.

Les saken
Studentsamskipnaden Ny leietaker på minutter

Fra ti dager til noen minutters responstid. I Trondheim signerer 85% leiekontrakten med BankID.

Les saken
Brun & Blid Avlyste solnedgangen

Bransjen fryktet massenedleggelser. BankID på mobil ble løsningen.

Les saken