DIGITAL ADVOKATHJELP Testamentet trygt lagret med BankID

Når HELPs kunder logger seg inn med BankID, kan de lagre samboeravtale og testament, og de kan trygt utveksle sensitiv informasjon med advokaten sin.

HELP er et spesialisert forsikringsselskap som tilbyr advokathjelp gjennom forsikring. Kundene får advokathjelp til saken er løst, uten å betale timepris. Med hovedvekt av saker innen arv, familierett og boligkjøp er behovet for sikker utveksling av informasjon og dokumenter stort.

- For kundene er det viktig å kunne overlevere informasjon trygt. Tidligere foregikk dette på e-post, telefon eller i brev. BankID har gjort pålogging til Min side enkelt og trygt, og reduserer risikoen for sen postgang og ubesvarte anrop, sier kommunikasjonsdirektør Dag Are Børresen i HELP Forsikring.

BankID har gjort pålogging til Min side enkelt og trygt, og reduserer risikoen for sen postgang og ubesvarte anrop

kommunikasjonsdirektør Dag Are Børresen i HELP Forsikring

Sikker dialog mellom advokat og kunde

For HELPs advokater er det viktig snarest mulig å sette seg inn i alle relevante opplysninger og dokumenter, enten det gjelder en sak om samvær med barn, et skifteoppgjør, en nabotvist, en byggesøknad eller et arveoppgjør. BankID har forenklet advokatens kommunikasjon med kunden, og kunden kan når som helst følge utviklingen i saken sin og kommunisere med advokaten sin på Min side.  

- Et digitalt rom beskyttet av BankID gjør det enklere for både kundene og advokatene våre å utveksle informasjon. HELP har satt seg som mål å gjøre advokattjenester tilgjengelig for folk flest, og BankID gjør jobben vår enklere, sier kommunikasjonsdirektør Dag Are Børresen.

Vil du vite mer om BankID til din bedrift?

Eller kontakt en av våre partnere