Hygglo lar deg tjene penger på det du likevel bare har stående. BankID gjør at du er trygg på hvem som leier tingene av deg.

- BankID er en utrolig viktig sikkerhetsventil. Både Hygglo og utleier kjenner identiteten til leietaker med 100 prosent sikkerhet. Det skaper en trygghet og sikkerhet som vanskelig kan måle seg med noe annet, sier Ola Degerfors, en av gründerne i Hygglo.

Hygglo.no er Norges største markedsplass for utleie av ting mellom privatpersoner. Her kan folk som har investert i utstyr, verktøy eller annet, tjene penger på disse tingene når de ikke er i bruk. Både for kortere og lengre perioder. Samtidig får leietaker løst sine behov mye rimeligere enn om de skulle investert i tingene selv.

Før et leieforhold gjennomføres, krever Hygglo at leietaker identifiserer seg med BankID.

BankID er med på å gi tjenesten kredibilitet og bidrar til at folk føler seg trygge på å leie ut tingene sine. Dermed blir det også enklere for oss å få flere aktive brukere.

Gründer, Ola Degerfors

- BankID er en integrert del av tjenesten. Det gir en stor trygghet for utleierne, som det blir stadig flere av, sier i Ola i Hygglo.

Tjenesten ble lansert i 2016 og har rundt 9000 aktive brukere. Folk leier alt fra ekstra stoler til store merkedager, via båter og tilhengere, til lyd-, lys- og fotoutstyr.

Hygglo er overbevist om at BankID er med på å gjøre tjenesten mer tilgjengelig, aktuell og nyttig for folk flest.