I 2004 fikk de første kundene BankID. Da hadde den norske banknæringen jobbet i fire år for å utvikle en felles infrastruktur for ID-tjenester. I dag har 3,9 millioner nordmenn BankID, og halvparten har også en mobil BankID som ikke krever kodebrikke. BankID brukes av alle landets banker, offentlige digitale tjenester og stadig flere virksomheter innenfor en rekke bransjer. Fra juli i år slo vi oss sammen med BankAxept og Vipps. Nå utvikler vi enda bedre tjenester for bedrifter og brukere innen betaling og ID.

Kom i gang

Siste nyheter

  • 25.06.2018 kl. 15.30 BankID gjør livet enkelt

    Tilfredsheten med BankID er høy. 82 prosent av brukerne mener BankID gjør livet enkelt, ifølge en måling fra Kantar TNS.

  • 15.06.2018 kl. 14.11 BankID fortsatt nøkkelen til offentlige tjenester

    Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi) har i dag inngått avtale med BankID Norge om bruk av BankID i den offentlige ID-porten de neste to til tre årene.

  • 14.06.2018 kl. 18.00 Finansdepartementet sa ja til fusjonen

    En ny norsk fintech-aktør ser nå dagens lys: Fusjonen mellom BankID Norge, BankAxept og Vipps er godkjent av Finansdepartementet. Nå starter arbeidet med å bygge selskapet som blir Nordens største innen betaling og identifisering.