I 2004 fikk de første norske kundene BankID. Da hadde den norske banknæringen jobbet i fire år for å utvikle en felles infrastruktur. I dag har 3,7 millioner nordmenn BankID, og over en million har også BankID på mobil. BankID brukes av alle landets banker,  offentlige digitale tjenester og stadig flere virksomheter innenfor en rekke bransjer. BankID Norge har som uttalt mål å stimulere til økt bruk av BankID i virksomheter utenfor finanssektoren.

Kom i gang

Siste nyheter

  • 12.01.2018 kl. 13.35 Ikke la deg lure, svindel på gang

    Det pågår nå en svindelkampanje på e-post hvor BankID fremstår som avsender. Det er svindlere som står bak og e-posten må ikke besvares. Slett e-posten, og spre gjerne budskapet videre til de du kjenner.

  • 18.12.2017 kl. 12.22 Mer fornøyde med BankID

    BankID-brukerne blir stadig mer fornøyde. Ifølge en undersøkelse fra TNS Kantar på vegne av BankID Norge, er 83,5 % svært godt eller godt fornøyd med BankID. Nå sier 70% at de oppfatter BankID som en generell innlogging til alt mulig.

  • 18.12.2017 kl. 09.45 Signeringsferden fortsetter

    Signering med BankID blir nå enklere og mer forståelig for alle, blant annet får vi snart se et tydelig "stempel" som viser at dokumentet er signert.