I 2004 fikk de første norske kundene BankID. Da hadde den norske banknæringen jobbet i fire år for å utvikle en felles infrastruktur. I dag har 3,9 millioner nordmenn BankID, og over en og en halv million har også BankID på mobil. BankID brukes av alle landets banker,  offentlige digitale tjenester og stadig flere virksomheter innenfor en rekke bransjer. BankID Norge har som uttalt mål å stimulere til økt bruk av BankID i virksomheter utenfor finanssektoren. Fra 1. juli 2018 slår vi oss sammen med BankAxept og Vipps for å utvikle enda bedre tjenester for både bedrifter og brukere.

Kom i gang

Siste nyheter

  • 25.06.2018 kl. 15.30 BankID gjør livet enkelt

    Tilfredsheten med BankID er høy. 82 prosent av brukerne mener BankID gjør livet enkelt, ifølge en måling fra Kantar TNS.

  • 15.06.2018 kl. 14.11 BankID fortsatt nøkkelen til offentlige tjenester

    Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi) har i dag inngått avtale med BankID Norge om bruk av BankID i den offentlige ID-porten de neste to til tre årene.

  • 14.06.2018 kl. 18.00 Finansdepartementet sa ja til fusjonen

    En ny norsk fintech-aktør ser nå dagens lys: Fusjonen mellom BankID Norge, BankAxept og Vipps er godkjent av Finansdepartementet. Nå starter arbeidet med å bygge selskapet som blir Nordens største innen betaling og identifisering.