Arne Peckel ansatt som applikasjonskonsulent/teknisk presale

Peckel kommer fra en stilling som Presale Solution Architect i QlikTech Norge. Han har lang erfaring med løsningssalg fra flere selskaper og som selvstendig konsulent. 

Arne Peckel starter i BankID Norge 1. november. Han vil overta ansvaret for forhandlerne frem til forhandleransvarlig Eva Sandberg er tilbake fra barselpermisjon. Deretter vil hans rolle være Applikasjonskonsulent/Teknisk presale. 

Peckel blir en viktig ressurs både på salg og teknisk støtte. Han blir primærkontakt for alle virksomheter som ønsker å gjennomføre en implementering av BankID på egen hånd. Samtidig vil han være en ressursperson for forhandlerne, både som sparringspartner og som rådgiver i kundemøter. 

- Jeg trives veldig godt med å jobbe i skjæringspunktet teknologi/salg/forretning, sier Arne Peckel, og fortsetter: - Jeg ser frem til å jobbe med BankID, et solid, etablert selskap med en kjent merkevare.  

- Arne fremstår som en dyktig, reflektert og entusiastisk person. Jeg har stor tro på at han vil bidra positivt, både til miljøet i BankID og til våre fremtidige resultater, sier salgssjef Terje Skog Jenssen i BankID Norge AS.