Selvbetjeningslager med BankID

- Vi har spart flere tusen timer på å bruke digital signatur, sier daglig leder Lars Skurtveit i Selvbetjeningslageret.

Selvbetjeningslageret har siden i januar latt kundene inngå avtaler med digital signatur. Å digitalisere prosessen gjør det tryggere, billigere og mye mer effektivt å signere og håndtere dokumenter enn med tradisjonell penn og papir. Signeringen foregår ved hjelp av BankID og løsningen er levert av Signere.no.

Den galopperende boligprisveksten gjør det dyrt å oppbevare ting. Stadig flere Bergensere får derfor øynene opp for tjenestene til Selvbetjeningslageret. For å møte etterspørselen på en smart måte tok Selvbetjeningslageret kontakt med Signere.no.

- Digital signatur gjør det enklere både for kunden og oss. Den største besparelsen er tid. Samtidig slipper jeg å betale bompenger og bensin i tilfeller der jeg før måtte kjøre ut med avtalen for å få den signert. Nå sender jeg avtalen med lenke på e-post og får avtalen med en sikker og juridisk forpliktende signatur tilbake. Før året er omme anslår jeg at vi vil ha spart flere tusen timer med løsningen til Signere.no, sier daglig leder Lars Skurtveit i Selvbetjeningslageret.

Digitale signaturer sparer bedrifter for tid og penger. Man slipper tidkrevende prosesser som utskrift, faksing, scanning og postlegging. En signeringsprosess med BankID er helt papirløs og fungerer på alle typer enheter og nettlesere. Avsenderen får dessuten full oversikt og sporing av signeringsprosessen.

- Digitalisering trenger ikke bare være et moteord man snakker om på seminar. Selvbetjeningslageret viser at det er mulig å digitalisere og effektivisere prosesser uten kompleks installasjon av kostbar programvare. Det er gledelig å se at stadig flere bedrifter får øynene opp for fordelene med elektronisk signering, sier salgsdirektør Frank Lillebuen i Signere.no.