Raskere BankID

Raskere BankID åpnes for noen brukere.

Vi har åpnet for testing av BankID med ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller PIN-kode. Gjennom testperioden ønsker vi innspill og tilbakemeldinger slik at vi kan luke vekk feil og gjøre opplevelsen så god som mulig før vi åpner for alle. Vi gleder oss til at flere kan få raskere BankID!

Hvem kan bli testbrukere?

Vi åpner for noen kunder i hver bank i første omgang. Når det er åpent for nye testbrukere, vil du se en inngang til “Betatesting”. Vi slipper inn brukere litt etter litt, så følg med i BankID-appen for å se om du har mulighet til å teste.

Hvor kan man teste?

Noen nettsteder har allerede fått på plass den nye løsningen, og det vil komme flere steder å teste på fremover. Her ser du et utvalg av de brukerstedene som allerede er i gang:

Som testbruker kan du enkelt gi oss feedback i appen via en knapp til Messenger-kontoen vår. Våre utviklere vil svare deg så raskt de kan.

Hva er BankID med ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller PIN-kode?

Vi lanserer en raskere BankID som gjør innloggingen enklere i de fleste brukssituasjoner. Når du har aktivert raskere BankID, vil du kunne logge inn med fjes, finger eller PIN, uten å måtte taste inn passordet slik du vanligvis gjør. Du vil fortsatt måtte bruke passord når du skal hente sensitive helseopplysninger eller bekrefte betalinger av større beløp. Du velger selv om du ønsker å ta i bruk BankID med ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller PIN.