Åpner jeg opp for at Android-tlefonen min kan lese mer informasjon?

Nei, du gir kun tillatelse til å bruke kamera og NFC-funksjoner på Android-telefonen din for å kunne bruke tjenesten Identitetssjekk. Det lagres ikke noe på selve enheten etter at du har gjennomført en legitimering via appen.