xID erstattes av Logg inn med vipps

xID blir snart avviklet og erstattet av logg inn med Vipps. Etter fusjonen mellom Vipps, BankID og BankAxept har vi videreutviklet tjenestene våre og lanserer derfor et enda bedre innloggingsprodukt. Her kan du lese mer om Vipps Logg inn.

Vi er i dialog med bedriftene som i dag tilbyr xID for å gå over til logg inn med Vipps. Bedriftene vil legge til rette for at du kan fortsette å benytte din brukerprofil som før, kun ved å endre din innloggingsmekanisme til logg inn med Vipps. Du kan fortsette å logge på med xID så lenge xID-knappen er tilgjengelig. Hvis du ikke er Vipps-bruker kan du laste ned appen på Apple App Store eller Google Play Store og bli en bruker i dag.

Når bedriftene har flyttet sin pålogging til logg inn med Vipps, og senest 31.12.2019, vil xID-tjenesten avvikles. Etter dette tidspunktet vil du ikke lenger kunne benytte xID for innlogging på brukersteder. 

Se personvernerklæring og vilkår for xID, og personvernerklæring og vilkår for kontaktinformasjon (tilleggsinformasjon).