Når du er garantert at kundene og leverandørene din oppgir riktig identitet, får du gjennomført handelen både raskere og sikrere.

Med autentisering og signering med BankID kan du være sikker på at de som kjøper og selger til bedriften din er de de gir seg ut for å være. Du trenger ikke lenger lure på hvem som har signert på leveransen. Eller om den er sendt, ankommet et annet sted – eller faktisk ikke engang finnes på lager. Logistikken blir mer transparent og digital handel får plutselig et mer menneskelig ansikt.

Elektronisk signatur gjør handelen lettere og tryggere
BankID med elektronisk signatur gir mer butikk, tryggere og raskere. Flere svar, avtaler og kontrakter. Kunden signerer på mobilen med BankID. Slik får du raskere vei til fullstendig avtale. En fin bonus er at du gjør printeren, kulepennen, scanneren og e-posten overflødig. Dessuten er det så utrolig mye enklere for oss alle – om vi er selger, kunde eller leverandør.

På samme måte som vi i den «fysiske» verden bruker pass, førerkort eller bankkort for å bevise og bekrefte hvem vi er, gjør BankID den samme jobben i den elektroniske verden.

Det er derfor vi sier at BankID er deg, digitalt. Og ikke minst kunden – eller leverandøren din - digitalt.

Vil du komme i gang med BankID? Se priser autentisering og sjekk ut API-et på OpenID Connect.  

Vil du komme i gang med signering? Hent API og spør en forhandler om pris.

Signeringsmulighet med BankID er tilgjengelig i mange fagsystemer. Har bedriften et av disse systemene; Salesforce, SuperOffice, Microsoft Dynamics 365, Poweroffice, Uni Økonomi, Maestro, er det bare å laste ned signeringsmodulen. Ser du ikke ditt system? Kontakt oss!

Vil du vite mer om BankID til din bedrift?

Eller kontakt en av våre partnere