Klikk her for å søke i ofte stilte spørsmål.

Hvordan fungerer xID på nettbrettet som jeg deler med andre?

Hvordan fungerer xID på nettbrettet som jeg deler med andre?

Dersom du har en enhet du deler med andre, for eksempel et felles nettbrett, vil kun én xID-bruker være aktiv om gangen. Hvis du ikke ønsker å bruke xID på dine delte enheter, kan du la være å aktivere xID på disse. Hvis du allerede har valgt å bruke xID på en enhet, men ikke ønsker det lengre, kan du fjerne xID på enheten her. Du må gjøre dette fra den samme enheten som du ønsker å fjerne xID på.