Kom i gang

BankID kan låse opp alt som krever nøkkel. I alle fall på nett. Og i en ganske nær fremtid vil kanskje BankID brukes til å åpne dører og starte biler. Det er egentlig litt opp til innovative sjeler som deg. Felles for alle våre brukersteder med BankID og BankID på mobil er at de ønsker å gjøre ting enklere, tryggere, sikrere og mer tilgjengelig.

Din bedrift

Ønsker du en enklere og mer digital hverdag i din bedrift?

Planlegge

Usikker på hvordan du skal få til dette? Ta kontakt med oss i BankID så vil vi hjelpe deg. Vi tar gjerne en uformell samtale med deg eller et uforpliktende møte for å diskutere både behov og mulige løsninger. Vi vil også kunne hjelpe deg videre til våre partnere.

Partner

Vi har partnere som er eksperter på BankID og digitalisering. Disse har hyllevare-produkter, men kan også levere skreddersøm eller API-er slik at du kan få BankID på akkurat den måten som passer deg best.

Lansere

Våre partnere vil hjelpe deg med alle steg fra implementering til lansering slik at du får digitalisert ønskede prosesser for en trygg og enklere hverdag.

Din bedrift

Har du identifisert behov for økt digitalisering og har teknisk kunnskap hvor du ønsker å implementere BankID selv?

Partner

Vi har dyktige partnere som hjelper deg med trouble-shooting og tips ved behov. Står du fast - ta kontakt med oss i BankID.

Lansere

Våre partnere vil hjelpe deg med å bestille et produksjonssertfikat som dere kan implementere som siste steg før lansering. Deretter er det bare å trykke på knappen :)

xID er en enkel og trygg innlogging som erstatter brukernavn og passord. Tjenesten er nylig lansert og vil være tilgjengelig for alle bedrifter i nær fremtid.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om hvordan xID kan benyttes i din bedrift.

 

Vil du vite mer om xID til din bedrift?

Eller kontakt en av våre partnere