Slik skaffer du BankID

Enten du er ønsker en signeringsløsning med høyeste sikkerhet eller en trygg innloggingsløsning på ditt nettsted, er løsningen BankID.1. Ta kontakt med oss

Usikker på hvordan du starter? Ta kontakt med oss om BankID. Vi tar gjerne en uformell samtale eller et uforpliktende møte for å diskutere ditt behov og mulige løsninger. Vi kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med en av våre forhandlere.

2. Sikker identifisering, kundekontroll og signering

BankID er en sentral komponent i en rekke løsninger i mange ulike bransjer. BankID gjør deg sikker på hvem kunden er, varsler deg dersom kunden er en politisk eksponert person og gjør avtalesignering til en lek. Kundetiltak kan du enkelt komme i gang med via Kundesjekk.no.

3. Kontakt forhandler

Vi har forhandlere som er eksperter på BankID og digitalisering. Disse har hyllevareprodukter, men kan også levere skreddersøm eller API-er slik at du kan få BankID på akkurat den måten som passer deg best. Vi oppretter kontakt mellom deg og forhandler, eventuelt tar du selv kontakt om du ønsker det.

4. Lansering

Våre forhandlere vil hjelpe deg med alle steg fra implementering til lansering slik at du får digitalisert ønskede prosesser for en tryggere og enklere hverdag.

Vil du heller integrere selv?

Skal du digitalisere og har teknisk kunnskap om hvordan du ønsker å implementere BankID ?

Vi har dyktige forhandlere som hjelper deg med trouble-shooting og tips ved behov. Står du fast – ta kontakt med oss i BankID. Våre forhandlere vil også hjelpe deg med å bestille et produksjonssertifikat som dere kan implementere som siste steg før lansering. Deretter er det bare å trykke på knappen.Dette sier kundene om oss

BankID er en sentral del av løsninger innenfor en rekke bransjer. 

Studenter kaster papirene

Papirkontraktene forsvinner på BI. Nå signerer 4 av 5 studietilbudet med BankID.

BI sin historie
Mindre styr for styrene

Signering med BankID gir enklere hverdag for 1500 borettslagsstyrer, og tid og penger spart for OBOS.

OBOS sin historie