Med BankID kan din bedrift identifisere 3,9 millioner nordmenn digitalt.
Det betyr at du kan gjennomføre sikre transaksjoner, opprette og vedlikeholde trygge kundeforhold og inngå og signere bindende avtaler. BankID gjør ikke bare ting enklere for din bedrift og for dine kunder - det åpner for helt nye forretningsmuligheter.

Trygt. Enkelt. Og lønnsomt.

Se bruksområder

Bedre tilgjengelighet og økt brukervennlighet gir flere Digipost-kunder. Med BankID eller BankID på mobil kan man motta brev på høyeste sikkerhetsnivå i Digipost som prøvesvar, brev fra NAV eller annen fortrolig korrespondanse.

Martin Bekkelund, Digipost

TAST. SIGNER. SMIL.

Kan det gjøres enklere for kundene dine? Vil det fremdeles være trygt og sikkert? BankID blir brukt i en rekke bransjer, med ulike utfordringer og forskjellige markeder. Fellesnevneren? Behovet for digitalisering, forenkling og effektivisering.

Med BankID kan din bedrift enkelt og trygt identifisere kunder, og la dem signere eller inngå avtaler. Det blir både store muligheter og besparinger.

Hør hva kundene våre sier

Hverdagsmagi. Garantert papirfritt.

BankID åpner budrunder. BankID etablerer strømavtaler. BankID gir nettbutikker muligheten til å signere finansieringsavtaler med sine kunder. BankID  åpner til og med døren til solstudio.

Felles for dem alle? Prosesser som tidligere var kompliserte og langdryge gjøres enkle. Det fører til store besparelser. Og det går aldri på kompromiss med sikkerhet eller trygghet for verken bedrift eller bruker.

Se løsninger for din bransje